close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Wonder Woman

Gresk mytologi møter første verdenskrig og europeisk storpolitikk i Wonder Woman. Gal Gadot spiller hovedrollen som amasoneprinsessen Diana, som finner den amerikanske piloten Steve Trevor skylt i land på øya Themyscira hvor hun holder til. Når hun får høre om verdenskrigens ufattelige lidelser, forlater hun øya og drar til London for å stoppe krigen. Hun blir til Wonder Woman, og i kamp skulder ved skulder med mennesker oppdager hun sine spesielle krefter og innser sin sanne skjebne. Wonder Woman er et nytt actioneventyr i DC Comics-universet, med norske Lisa Loven Kongsli i en av rollene. Oslo Pix presenterer en eksklusiv førpremiere på filmen, og i samarbeid med SF Norge rydder vi festivalgata til førfest i forkant av visningen. Her blir det garantert morsomme overraskelser, så finn frem glitterstift og bli med, eller bare kom og la deg underholde av filmen. CF

 

Patty Jenkins (f. 1971) er en amerikansk regissør og manusforfatter. Hun slo igjennom som spillefilmregissør med Monster (2003) som ga Charlize Theron en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Etter noen år som TV-regissør er hun tilbake på det store lerretet med Wonder Woman.

USA 2017
Regissør Patty JENKINS
Manus Allan HEINBERG
Skuespillere Gal GADOT, Chris PINE, Robin WRIGHT, David THEWLIS, Connie NIELSEN, Lisa Loven KONGSLI
Produksjonsselskap Atlas Entertainment, Cruel & Unusual Films, DC Entertainment, Dune Entertainment (in association with) (as Rat-Pac Dune Entertainment LLC), Tencent Pictures, Warner Bros.
Distribusjon SF Norge
Språk Engelsk
Undertekst Norsk
Visningsformat DCP
Spilletid 141 min
Seksjon PIX SPESIAL
Genre Action Science Fiction Fantasy