close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Andrea Bocelli-Musikkens Stillhet

Den blinde operasangeren Andrea Bocelli har begeistret musikkelskere over hele verden. Nå kommer filmen om hans liv, en vakker og inderlig film fra regissøren av klassikeren Postmannen: Il Postino.

Filmen er basert på en roman av Andrea Bocelli selv, hvor hovedpersonen Amos Bardi er en ung mann til forveksling lik den berømte sangeren: Han er født med synsskader og blir helt blind i ung alder, men har til gjengjeld stort talent for sang. Men når Amos treffer sanglæreren «Maestro» (Antonio Banderas), spilt av Antonio Banderas, forstår han at det trengs mer enn talent for å bli en stor sanger. Det krever også at han lytter innover i seg selv, og om nødvendig å ty til total stillhet før han finner sitt eget uttrykk.

Andrea Bocelli - Musikkens stillhet er en tradisjonell film om en utradisjonell kunstner. Det er en fortelling om å trosse motgang og nå sine mål, og som tør å snakke om kjærlighet, lidenskap og kunst med litt store bokstaver. Få med deg filmen på Oslo Pix i et eksklusivt arrangement med prøvesmaking av Bocellis egen vin!

Billett til kr 350,- inkluderer film + vinsmaking. Dørene åpner kl. 16.30, filmstart kl. 18.00

Michael Radford (f. 1946) er en engelsk regissør og manusforfatter. I 1994 ble han Oscar-nominert for filmen Il Postino. Han fikk også mye oppmerksomhet og flere priser for sin filmatisering av George Orwell’s 1984, som kom ut i 1984.

Italia 2017
Regissør Michael Radford
Skuespillere Antonio Banderas, Jordi Mollà, Toby Sebastian
Språk Engelsk, italiensk
Undertekst Norsk
Visningsformat DCP
Spilletid 115 min
Seksjon Pix Pluss Spesialvisninger
Genre Drama