close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Pix Kort

Seks filmer til prisen av én! I Pix Kort viser vi kortfilmer fra Oslo og omegn, laget av noen av de fremste unge talentene i norsk film. Programmet er et samarbeid med Viken filmsenter og Mediefabrikken. Årets program kombinerer Oslo-premierer med filmer som har gått sin seiersgang på norske og internasjonale festivaler.

Saras intime betroelser
Norge 2018 22 min
Regi: Emilie Blichfeldt
Saras intime betroelser går rett på sak! Denne feministiske komedien om begjær, kjærlighet og kjønnsroller er full av gjenkjennelige øyeblikk – og har en snakkende vagina på rollelista.


Hva betyr det?
Norge 2018 10 min
Regi: Siri Nerbø
På et lokalt bibliotek møter fem innvandrere det norske språket og øver på språkferdighetene i et avslappet og sosialt miljø. Leken og innsiktsfull dokumentarfilm. 

Lakenfort
Norge 2018 12 min
Regi: Marlene Lyngstad
Et komprimert og intelligent familieportrett. Ane skal møte den nye lillebroren sin for første gang, mens Mathias skal møte Anes mor for første gang på mange måneder.

Virgins4Lyfe
Norge 2018 14 min
Regi: Thea Hvistendahl
Astrid og Issi er 14 år og har et klart mål for siste kvelden på sydenferie: å miste jomfrudommen. Når Astrid ser ut til å komme Issi i forkjøpet, blir vennskapet satt på prøve.

My Sister Dances
Norge 2018 15min
Regi: Johanna Pyykkö
15 år gamle Ebba er innadvendt. Storesøster Andrea er psykisk utviklingshemmet og festens midtpunkt. Søskensjalusi i gradvis utfoldelse mens dag blir til kveld blir til natt.

The Dreamer
Norge 2019 12min
Regi: Kenneth Karlstad
The Dreamer er en skrekkfilm om en mors kamp med datterens søvnforstyrrelser. Et mareritt inni et mareritt, en film om å være fanget i drøm og virkelighet.

Norge Regissør Emilie Blichfeldt, Siri Nerbø, Marlene Lyngstad, Thea Hvistendahl, Johanna Pyykkö, Kenneth Karlstad
Visningsformat -
Spilletid 90 min
Seksjon
Genre Short Film