Billetter og informasjon

Billetter og festivalpass

Kjøp festivalpass og klippekort her

Hele programmet slippes 24. mai på VIPPA. Billetter til utvalgte visninger legges ut for salg 14. mai, alle billetter er i salg fra 25. mai. 

ENKELTBILLETT: 120 kr
KLIPPEKORT (5 klipp): 470 kr
FESTIVALPASS: 770 kr
FESTIVALPASS STUDENT: 470 kr
ÅPNING/AVSLUTNING: 135 kr
FILM MED ORD: 135 kr
SPESIALVISNING + KLUBB PÅ BLÅ: 180 kr 

BRUK AV FESTIVALPASS

Festivalpasset gir fri inngang til alle ordinære festivalvisninger på Nordisk Film Kino og Kunstnernes Hus Kino under festivalen. Det er ikke mulig å ta ut billett til to filmer som vises samtidig. Billett til hver enkelt visning må løses ut i forkant av visning, med forbehold om utsolgte visninger. Festivalpasset er personlig, og må medbringes og vises sammen med billett ved inngang til kinosalen. Festivalpass selges i et begrenset antall.

BRUK AV KLIPPEKORT

Klippekortet inneholder fem klipp og kan brukes på valgfrie festivalvisninger på Nordisk Film Kino under festivalen. Billett til hver enkelt visning må løses ut i forkant av visning, med forbehold om utsolgte visninger. Klippekortet er personlig, og må medbringes og vises sammen med billett ved inngang til kinosalen.

SLIK KJØPER DU BILLETTER OG PASS

Festivalpass og klippekort kan kjøpes på Nordisk Film Kinos nettsider, eller i billettskranken på Saga og Klingenberg kino. Ved kjøp av festivalpass til studentpris må gyldig studentbevis forevises, dette kan derfor kun kjøpes på kinoene. Ved kjøp på nett mottar du festivalpasset/klippekortet som en PDF-fil på e-post.

Billetter kan hentes ut før visning i billettluken på Saga og Klingenberg kino ved fremvisning av festivalpass, eller bookes på nett. Bruk koden nederst på festivalpasset/klippekortet ved booking av billetter online. Fremgangsmåten er som følger:

·      Velg forestilling.

·      Velg billettkategorien «Festivalpass Oslo Pix 2018» eller «Klippekort Oslo Pix 2018» og antall billetter (kun én billett per pass/klippekort).

·      Tast inn hele koden som du finner på festivalpasset/klippekortet.

·      Tast inn mobilnummer, navn og e-postadresse.

·      Trykk på knappen «bankkort» for å fullføre transaksjonen.

·      Du får tilsendt en SMS med link til en mobilbillett til forestillingen. QR-koden på billetten må vises frem ved innslipp til kinosalen.

 
Enkeltbilletter til visninger på Saga og Klingenberg kino kjøpes på den kinoen der visningen finner sted eller på www.nfkino.no.

Enkeltbilletter til visninger på Kunstnernes Hus Kino kjøpes i billettluken på Kunstnernes Hus eller på www.kunstnerneshus.no. Klippekort kan ikke brukes på disse visningene. Billetter kjøpt med festivalpass til visningene på Kunstneres Hus Kino må hentes senest 30 min før visningsstart og gyldig festivalpass må vises frem ved inngangen. 

Billetter til spesialvisningen av SILVANA – Väck mig när ni vaknat med DJ-sett på Blå, torsdag 7. juni, kjøpes gjennom www.oslopix.no. Billettpris 180 kr. Festivalpass og klippekort kan ikke brukes på denne visningen. Ledige billetter selges i døra.

NB: Filmene starter presis! 

VISNINGSSTEDER

KLINGENBERG KINO

Olav Vs gate 4, Nationaltheatret
Åpent: Hverdager 15.30-21.15 / Helg: 15.00-21.15
Kinoen er åpen én time før første visning starter under festivalen.

SAGA KINO

Stortingsgata 28, Nationaltheatret
Åpent: Mandag–Lørdag: 09.30-21.30 / Søndag: 10.30–21.30

KUNSTNERNES HUS KINO

Wergelandsveien 17
Se www.kunstnerneshus.no for oppdaterte åpningstider.

VIPPA

Skur 40, Akershusstranda 25
Vippetangen

GAMLEBYEN SKATEPARK

St. Halvards gate 1
Gamlebyen sport og fritid 

BLÅ

Brenneriveien 9c
Blå har aldersgrense 21 år på grunn av skjenkebevilgning.

UNUMMERERTE SETER
Filmvisningene har unummererte seter, med enkelte unntak.

ALDERSGRENSER
Alle filmer som vises under Oslo Pix har aldersgrenser. Disse er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på våre nettsider. Foresatte kan ta med barn som er inntil tre år yngre enn aldersgrensen. Unntaket er 18-årsgrensen, som er absolutt. For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se www.medietilsynet.no.

FESTIVALGATA
Mellom Saga og Klingenberg kino rigger vi til et utendørs festivalområde i hele festivalperioden. Her finner du bar, foodtrucks og en festivalscene der det arrangeres filmsamtaler og andre arrangementer.

MAT OG DRIKKE
The Flying Culinary Circus og SAAL Foodtruck serverer mat i festivalgata, og Grünerløkka Brygghus står for baren. Åpningstider servering: mandag til fredag 17.00–23.00, lørdag 12.00–23.00 og søndag 12.00–21.00.

EVENTUELLE ENDRINGER
Oslo Pix forbeholder seg retten til å endre programmet i løpet av festivalen. Eventuelle endringer vil bli annonsert umiddelbart på våre visningssteder, på www.oslopix.no og på Facebook.

MER INFORMASJON
Du finner Oslo Pix’ informasjonsstands i festivalgata under hele festivalen. Der møter du våre frivillige som vil hjelpe deg med å velge mellom årets festivalfilmer og svarer på alle praktiske spørsmål du har om festivalen. Du kan også kjøpe Oslo Pix-merch.

Følg også #oslopix i sosiale medier:
www.facebook.com/oslopix
Twitter / Instagram @oslo_pix 

SPØRSMÅL?
Kontakt oss på +47 92 32 96 56 eller mail@oslopix.no 

SPEAK ENGLISH?
Go to www.oslopix.no/en for film programme, articles and other information in English!