Billetter og informasjon

Billetter og festivalpass

DET ER FOR TIDEN INGEN BILLETTER I SALG! 

 

Festivalpass: 750,- 
Festivalpass student: 450,- 
Klippekort: 460,- 
Enkeltbillett: 115,-
Åpnings- og avslutningsfilm:  130,- 

Enkeltbilletter til visninger på Saga og Klingenberg kino kjøpes på den kinoen der visningen finner sted eller på www.nordiskfilmkino.no.

Det er unummererte plasser på alle festivalens visninger.

NB: Filmene starter presis – det er lite reklame. 

INFO OM FESTIVALPASS OG KLIPPEKORT

Festivalpass og klippekort kan kjøpes på nett, eller i billettskranken på Saga og Klingenberg kino. Ved kjøp av festivalpass til studentpris må gyldig studentbevis forevises, dette kan derfor kun kjøpes på kinoene. 

Festivalpasset er personlig og gir én billett per forestilling med mindre noe annet er spesifisert. Billetter kan bookes online eller hentes ut i billettskranken på kinoene.

Klippekortet inneholder 5 klipp til valgfrie filmer under festivalen. Kortet er personlig og gir én billett per forestilling. Billett til hver enkelt visning må løses ut i forkant, og kan bookes på nett eller hentes ut i billettskranken på kinoene.

Billetter kan hentes ut før visning i billettluken på Saga og Klingenberg kino ved fremvisning av festivalpass. Du kan også få billettene dine tilsendt på sms eller mail. Bruk koden nederst på festivalpasset ved booking av billetter online. 

Fremgangsmåten er som følger:

  • Velg forestilling
  • Velg billettkategorien «Festivalpass Oslo Pix 2018:» og antall billetter (kun én billett per pass).
  • Tast inn hele koden som du finner på festivalpasset ditt.
  • Tast inn mobilnummer, navn og e-postadresse.
  • Trykk på knappen «bankkort» for å fullføre transaksjonen.
  • Du får tilsendt en SMS med link til en mobilbillett til forestillingen. Denne må vises frem ved innslipp til kinosalen.

Forbehold om utsolgte forestillinger. Festivalpasset/ klippekortet må medbringes og fremvises ved inngang til kinosal. Dersom passet ikke kan fremvises, kan du bli bedt om å kjøpe ordinær billett.

SPESIALVISNINGER

-

ALDERSGRENSER

Alle filmer som vises under Oslo Pix har aldersgrenser. Disse er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på våre nettsider. Foresatte kan ta med barn som er inntil tre år yngre enn aldersgrensen. Unntaket er 18-årsgrensen, som er absolutt.

For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se www.medietilsynet.no 

ENDRINGER

Oslo Pix forbeholder seg retten til å endre programmet i løpet av festivalen. Eventuelle endringer vil bli annonsert umiddelbart på våre visningssteder og på nettsiden. 

Visningssteder: 

KLINGENBERG KINO

Olav Vs gate 4, Nationaltheatret
Åpent: Hverdager 15.30 – 21.15 / Helg: 15.00 – 21.15
Kinoen er åpen en time før første visning under festivalen.

SAGA KINO

Stortingsgata 28, Nationaltheatret
Åpent: Mandag - Lørdag: 09.30 – 21.30 / Søndag: 10.30 – 21.30