close

Askeladden inntar Tøyen

Pakk skinnsekken med varme klær og kom til Tøyen torg 28. september når vi inviterer barn og unge til en eksklusiv førpremiere av Askeladden - I Dovregubbens hall.

Av , foto: Nordisk Film Distribusjon/ Maipo 19. sep 2017

Torsdag 28. september rigger vi til utekino og inviterer til en eventyrlig filmopplevelse for barn og unge på Tøyen torg. Ta med noe å sitte på og kle deg godt da det kan bli kjølig på kvelden. Vi spanderer popcorn og solbærtoddy så langt det rekker!

Når: 28. september
Hvor: Tøyen torg
Tid: 19.00-21.30, filmstart ca. 19.30

Filmen har aldersgrense 9 år. Barn fra 6 år er velkomne i følge med en voksen. Visningen er åpen for alle, men barn og unge vil bli prioritert ved stor pågang. Det settes av et område helt foran til våre yngste publikummere.

Visningen er støttet av OBOS og gjøres i samarbeid med Film fra Sør, Maipo og Nordisk Film Distribusjon AS.

Følg arrangementet på Facebook her!

Om Askeladden - I Dovregubbens hall

Vi befinner oss i Norge, en gang for lenge, lenge siden. Prinsessen i landet er blitt kidnappet av selveste Dovregubben; et grusomt troll som sies å være umulig å bekjempe. Den fattige bondesønnen Espen Askeladd og brødrene hans begir seg ut på en farefull ferd for å redde kongerikets prinsesse får å motta en belønning som de kan bruke til å gjenoppbygge familiegården. Bli med på årets eventyrfilm basert på Asbjørnsen og Moes klassiske fortellinger om Askeladden.

Regi: Mikkel Brænne Sandemose
Land: Norge
År: 2017
Spilletid: 1 t 44 min
Aldersgrense: 9 år

Filmen har ordinær kinopremiere fredag 29. september.

Bakgrunn for visningen

For noen uker siden ble det, i regi av OBOS, arrangert konsert på Operataket der billettinntektene gikk til ulike aktiviteter rettet mot barn og unge. Vi var en av de heldige som mottok tilskudd, og gleder oss til å bruke støtten på å skape en helaftens filmopplevelse for barn og unge på Tøyen. Visningen er laget med støtte fra OBOS, og er et samarbeid mellom Film fra Sør, Festivalkontoret/Oslo Pix, Nordisk Filmdistribusjon og Maipo.