close

Klubb Pix: Kometen

Det er en liten stund siden sist, men endelig er vi tilbake. 23. november blir det ny Klubb Pix, og denne gangen står det norskt på plakaten. 

Av 8. nov 2017

Det blir rykende ferskt og norsk i november-utgaven av Klubb Pix: Vi har førpremiere på dramaet KOMETEN, laget av masterstudentene ved Den norske filmskolen. Med andre ord en glimrende anledning til å bli kjent med nye norske filmtalenter.

Dato: 23. november
Tid: 18.00
Sted: Saga kino

Om KOMETEN

KOMETEN er laget av avgangselever fra Den norske filmskolen på Lillehammer, og handler om åtte år gamle Gustav, som opplever at faren hans en dag forsvinner plutselig. Gustav er overbevist om at en UFO har bortført faren, siden en komet passerte jorda kvelden før. Elleve år senere er kometen tilbake, og sammen med UFO-eksperten Bill og ungjenta Charlotte jakter Gustav på faren – og på bevis på at det finnes liv der ute.

Regissør Bård Røssevold og produsent Magnus Kristiansen kommer selvsagt til oss for å presentere filmen. Etter visning blir det samtale med de og flere andre fra filmteamet, og det blir åpent for spørsmål fra salen. 

PRAKTISK INFO

169 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag. Ingen reservasjoner. 1 billetter pr. pers.