close

Førpremiere på Lucky

På årets første Klubb Pix viser vi den kritikerroste filmen Lucky - den aller siste filmen legenden Harry Dean Stanton gjorde før han døde.

Av 24. jan 2018

Nytt år, nye muligheter! Vi i Oslo Pix har masse spennende på plakaten de neste månedene før den andre utgaven av festivalen går av stabelen 4.-10. juni.

Klubb Pix er et konsept vi har blitt ekstra glade i, og vi ser frem til å sparke i gang sesongen med Lucky 8. februar på Saga kino!

Filmen, som i øyeblikket har hele 98% rating på Rotten Tomatoes, tar for seg den 90 år gamle kjederøykende ateisten Lucky (et kallenavn fra tiden i militæret) som bor i en liten avsidesliggende by i USA og grunner over livet som snart er ved veis ende.

Hovedrolleinnehaver Harry Dean Stanton er en av de virkelig store legendene på filmlerretet med over 200 krediterte roller på IMDb. Han er kanskje mest kjent for rollen i Wim Wenders Paris, Texas (1984), men du har nok også sett ham i filmer som Repo Man (1984) Wild at Heart (1990), The Green Mile (1999) eller i fjorårets fortsettelse av Twin Peaks.

John Carroll Lynch’ regidebut har i tillegg til Stanton, som rakk å se filmen før han døde, et sterk cast med navn som David Lynch, Ron Livingston og Ed Begley jr. på rollelista.

Dato: 7.februar 
Tid: 18.00
Sted: Saga kino

Følg Facebook-eventen her. 

OM FILMEN
I Lucky følger vi en 90 år gammel, kjederøykende ateist, og alle de merkelige karakterene som bor hans lille, avsidesliggende ørkenby. Etter å ha overlevd alle sine jevnaldrende venner, befinner den særdeles selvstendige Lucky (Stanton) seg ved en av livets korsveier, og begir seg ut på en spirituell reise for å finne seg selv og oppnå det uoppnåelige: åpenbaring.

Filmen mottok gode skussmål fra publikum og anmeldere på filmfestivalen i Tromsø forrige uke. Les iTromsøs anmeldelsen av Lucky her

PRAKTISK INFO

NB! Aldersgrense: Tillatt for alle   

Maks 174 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag. Ingen reservasjoner. Maks 1 billetter pr. pers.

Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo Pix, Nordisk Film Kino og Another World Entertainment. Lucky har ordinær premiere 23. februar.