close

Gratis utekinovisning av Karpe Diems "Adjø Montebello"

Karpe Diems Adjø Montebello ble kun vist i 4 dager på kino i desember, for stappfulle saler over hele landet, og nå inviterer vi Oslos befolkning til gratis utendørsvisning av filmen på Holmlia!

Av , foto: akam1k3 / Euforia 26. apr 2018

Vi i Oslo Pix har en visjon om å ta filmen ut i byen, og vi ønsker å vise film på nye måter. Med Pix Nabolag vil vi lage gode kulturopplevelser for hele familien i nabolagene rundt om i Oslo, og først ut er Holmlia.

5. mai viser vi Karpe Diems Adjø Montebello på fotballbanen mellom skolene på Holmlia. Filmen ble kun vist i 4 dager på kino landet rundt for stappfulle saler. Vi oppfordrer alle til å ta med vennegjengen og oppleve filmen i det fri. 

Adjø Montebello er en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett.

Dato: 5. mai   
Tid: kl. 20.00-23.00, filmstart 21.30
Sted: Fotballbanen mellom Lusetjern barneskole og Holmlia ungdomsskole.

Aldersgrense: 12 år (9 år i følge med voksen)

Aftenposten ga filmen terningkast 6 da den gikk på kino før jul, og kalte den ”en herlig gave til Karpe-fansen.” Les anmeldelsen her

”Adjø Montebello er en kunstnerisk ambisiøs musikkfilm som blander sanger, skråblikk og samfunnskritikk i en original miks av fiksjon og konsertfilm. Og er du Karpe Diem-fan, er det bare å glede seg.” P3s anmeldelse i sin helhet finner du her

Visningen er støttet av OBOS og gjort i samarbeid med Euforia Film, Einar film, Holmlia Sportsklubb, Holmlia Yacht Club og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø og Holmlia Nærmiljøsenter. 

 obos_liggende