close

Blockbuster er ny hovedsponsor

Det er en glede å kunne offentliggjøre at Blockbuster går inn som ny hovedsponsor av Oslo Pix. 

Av 14. mai 2018

Som strømmetjeneste er Blockbuster allerede godt etablert i Danmark, og de har spilt en aktiv rolle i utviklingen og utbredelsen av dansk film. De er også hovedsponsor på CPH:DOX, en av verdens største dokumentarfilmfestivaler.

Nå satser de for alvor i Norge, og også på Oslo Pix hvor de går inn som ny hovedsponsor. De står også som av sponsor av den nye nordiske fiksjonsprisen, Oslo Grand Pix for nordisk fiksjon.

Følg Blockbuster på Facebook her. 

”Vi er utrolig glade for å ha Blockbuster med på laget, både som hovedsponsor av festivalen og som sponsor av prisen for beste nordiske fiksjon. At Blockbuster for alvor satser i Norge er gode nyheter for alle som er glade i film, og vi ser fram til å samarbeide tett med Blockbuster framover. Mellom 4.-10. juni byr vi våre publikummere på fantastiske opplevelser, med kvalitetsfilm fra Europa og Nord-Amerika, og når festivalen er over fortsetter filmfesten på Blockbuster,” sier festivalsjef Susann Østigaard.

Blockbuster som strømmetjeneste tilbyr de nyeste filmen som de absolutt første etter kinoene, og markedsfører seg som din egen online-kino. I motsetning til andre strømmetjenester trenger du ikke abonnement for å leie filmer, og du betaler kun for det du ser. Flere av fjorårets festivaltitler ligger allerede tilgjengelig på Blockbuster, og mange av de filmene som vises i år vil etter hvert kunne streames via Blockbuster.

”Det er helt naturligt for Blockbuster at støtte Oslo Pix og være med til at hylde genrer som arthouse og indie – gennem fiktionsprisen for nordisk film. Vi er den streaming-tjeneste med det bredeste udvalget, og udover de mange store premierefilm vi har spiller genrer som arthouse og indie en større og større rolle for vores brugere og for vores platform. Der er et publikum til disse kvalitetsfilm, men ofte får de ikke særlig stor opmærksomhed. Den opmærksomhed håber vi at kunne være med til at skabe, ved fortsat at udbygge vores katalog, samt at involvere os i netop fiktionsprisen til nordisk film og Oslo Pix som helhet,” sier Marketing Director i Blockbuster, Steffen Trannerup.

Prisen for beste nordiske fiksjonsfilm er på 50.000 kroner. Prisen går til regissøren av filmen. Les mer om hvilke filmer som konkurrerer i nordisk fiksjon her.