close

Silvana - Väck mig när ni vaknat + klubbkveld på BLÅ

Oslo Pix, BLÅ og Øyafestivalen presenterer en helaften med filmopplevelse etterfulgt av klubbkveld torsdag 7. juni.

Av 16. mai 2018

Hva passer vel bedre enn å oppleve musikk på film der musikken hører hjemme? Få med deg den kritikerroste musikkdokumentaren om Silvana Imam, Silvana - Väck mig när ni vaknat, etterfulgt av klubb ut i de sene nattetimer 7. juni.

Program:

20.00: Dørene åpner
20.30: Filmvisning av Silvana - Väck mig när ni vaknat
22.00-00.00: Klubb: Ragna (KUUK)
00.00-03.00: Klubb: Mamdu (Gymmen) b2b Beatriixx

Billettpris for film + klubb: 180 kr.
Kjøp billett her!

Billettpris klubb:100 kr.
Kjøp billett her

Aldersgrense 20 år

Om filmen:

Silvana Imam har røtter fra Litauen og Syria, er beintøff feminist, åpent lesbisk, og har på få år blitt en av Skandinavias største rapartister etter at hun i 2013 debuterte med albumet Rekviem. Politiske og kompromissløse tekster har gjort Silvana til en markant stemme både på og utenfor scenen, og hun har blitt kåret til årets artist og årets tekstforfatter i Sverige.

Det finnes en bevegelse rundt Silvana. En bevegelse som strekker seg langt utenfor rap og som har bergtatt en hel generasjon. Det er med andre ord Silvanas tid, og en slik suksesshistorie blir det selvsagt film av.I dokumentaren om Silvana får vi følge artisten på nært hold fra tiden som gryende artist til ikon, en reise som inneholder fremgang og motgang.

Regi: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Sverige - 2017 - 95 min
Svensk tale, engelsk tekst

Om Ragna (KUUK)
 
Ragna, kjent fra rapgruppa KUUK, spiller hip hop i alle sine former og aggresjons-varianter, fra old school til Silvana. KUUK-klubb spiller fast på Revolver og Internasjonalen, og live har de spilt på alt fra de største scenene i Oslo til de minste palle-scenene i landets kriker og kroker. Hos oss stiller hun solo, og tar med seg feit musikk å elske og digge hits å svette til. Det blir fette najs, om hun får si det selv.

Om Mamdu (Gymmen) b2b Beatriixx:

MAMDU er kjent fra DJ-duoen GYMMEN, og har gjennom fem år skapt mang en uforglemmelig klubbkveld. Men hennes evige lidenskap for musikk med tunge rytmer, og hennes øre for hva som beveger et dansegulv, har hun spilt i både Oslo, Trondheim, Tromsø og London.

Gjennom en kombinasjon av god gammeldags RnB, friske pust av Gqom, verdensdominernde hip hop og gripende elektronisk undergrunnsmusikk, har MAMDU jobbet for å bryte ned kjønnsstereotypier og samlet folk fra alle slag. Hun har tidligere gjort klubbkvelder på bl.a. Rockefeller, Pride, Skal og Øyanatt, samt vært DJ og programleder på flere radiokanaler.

Beatriixx beskriver seg selv som en gammel sjel i en ung kropp og det representerer hun gjennom musikken hun spiller. For utenom de gamle, gode, soul-fulle klassikerne lager hun derimot også plass til nye, magiske hiter som er å finne på markedet. Hun har spilt på flere av Oslos utesteder, i Birmingham (UK), Los Angeles (USA), og varmet opp for RnB duoen THEY. Beatriixx er også DJ og co- host på radioshowet Natrional Rap Show som går hver fredag på NRK P3.