close

Hils på årets juryer

23 filmene fordelt på tre konkurranseprogram. Det er disse om avgjør hvem som vinner! 

Av 3. jun 2018

OSLO GRAND PIX INTERNASJONAL 

Are Heidenstrøm

Are Heidenstrøm er produsent for Fantefilm, og står bak filmer som Gåten Ragnarok og Bølgen. Snart kommer også storfilmen Skjelvet – en oppfølger til nevnte Bølgen – der familien Eikjord/Karlsen igjen rammes av en naturkatastrofe.

Sandeep Singh

Sandeep Singh er anmelder og journalist med bakgrunn fra blant annet NRK, Dagbladet og VG. I 2016 var han dommer i det TV2-sendte programmet Idol.

Silje Storstein

Silje Storstein er skuespiller, utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Hun filmdebuterte som tittelkarakteren i Sofies verden i 1999, og har siden vært å se i blant annet Det som en gang var, og Demon Box som ble vist på fjorårets Oslo Pix. Begge i regi av Patrik Syversen.

OSLO GRAND PIX NORDISK FIKSJON

Emilie Blichfeldt

Emilie Blichfeldt er filmskaper utdannet ved Nordland kunst- og filmfagskole. Hun vant blant annet Filmkritikerprisen ved Kortfilmfestivalen i Grimstad for How Do You Like My Hair?, og avslutter i disse dager en bachelorgrad i regi ved Den norske filmskolen i Lillehammer.

Gry Cecilie Rustad

Gry Cecilie Rustad er postdoktor ved institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Hun er spesielt opptatt av TV, og forsker for tiden på Skam og estetisk innovasjon i TV.

Marte Stapnes

Marte Stapnes har en mastergrad i medievitenskap, og kommer fra Universitetsforlaget. Hun er redaksjonssekretær for filmtidsskriftet Wuxia, har skrevet for Rushprint, og er nyansatt som daglig leder av Filmklubbforbundet.

OSLO GRAND PIX NORDISK DOKUMENTAR

Birgitte Sigmundstad

Birgitte Sigmundstad er billedkunstner og dokumentarfilmskaper utdannet ved Surrey Institute of Art & Design. Hun har laget flere kortfilmer og eksperimentelle dokumentarer, som blant annet har blitt vist på Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Hanne Østli Jakobsen

Hanne Østli Jakobsen er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og har fordypning i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun er forskningsjournalist i Morgenbladet, og har tidligere skrevet for VG Helg.

Beathe Hofseth

Beathe Hofseth er utdannet dokumentarregissør fra NISS, og har studert fjernsynssreportasje og dokumentar ved Høgskulen i Volda. Hun er produsent og regissør i produksjonsselskapet Fri Film, som hun selv var med på å starte. I 2014 vant hun Amanda-prisen for beste dokumentarfilm, for Light Fly, Fly High.