close

Førpremiere på Grensen

Høstens første Klubb Pix er svenskenes Oscar-kandidat, vinneren av Un Certain Regard under årets Cannes-festival og av Kritikerprisen i Haugesund.

Av 31. aug 2018

Mandag er offisielt ny Klubb Pix-dag, og 15. oktober arrangerer vi førpremiere av den kritikerroste svenske filmen, Grensen.

Filmen er bygget på en novelle av John Ajvide Lindqvists som blant annet har skrevet romanen «La Den Rette Komme Inn» som også ble filmatisert i 2008 av Thomas Alfredsson.

I Grensen møter vi tollinspektøren Tina som har en sjette sans når det gjelder å peke ut smuglere. Ryktene om hennes ferdighet sprer seg i politiet, og hun blir brukt for å finne bevis mot en liga med omfattende kriminell aktivitet.

Men når den mystiske Vore kommer gående av fergen, nøler hun på sine sanser og følelser. Tina mistenker at Vore skjuler noe, men klarer ikke sette fingeren på hva. Og etterhvert som hun lærer ham å kjenne, innser hun at hele livet hennes er basert på en stor løgn.

Dermed står Tina ovenfor et valg: fortsette sitt vanlige liv eller omfavne den skremmende sannheten om hvem hun egentlig er...

Dato: 15.oktober   
Tid: 18.00
Sted: Saga kino

Les Hollywood Reporters anmeldelse av Grensen her. 

PRAKTISK INFO

NB! Aldersgrense: 15 år 

Maks 174 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag. Ingen reservasjoner. Maks 1 billetter pr. pers.

Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo Pix, Nordisk Film Kino og Another World Entertainment. Grensen har ordinær premiere 19. oktober.