close

Klubb Pix: Onkel

Dette er ingen aprilspøk: Klubb Pix gjenoppstår etter en lengre dvale onsdag 1. april.

Av 9. mar 2020

Link til billetter: Kommer!

På programmet står Onkel, en av årets beste og mest besøkte filmer i Danmark, og vi er så heldige å ha både regissør Frelle Petersen og hovedrolleinnehaver Jette Søndergaard til stede for en Q&A etter visningen. 

Fremover kommer Klubb Pix til å være betalte visninger, og billetter kan du sikre deg allerede nå! Filmen har ordinær premiere 3. april og er distribuert av Mer Film.

Om filmen

På en liten gård helt sør i Danmark bor 27 år gamle Kris og hennes onkel som er delvis ufør. Uten Kris vil ikke onkelen kunne fortsette driften. De har et nært forhold og stor forståelse for hverandre, men tilbringer mesteparten av hverdagen i taushet.

Når Kris redder en kalv som holder på å dø under fødselen, vekkes hennes gamle drøm om å bli veterinær. Hun utvikler et vennskap med den snakkesalige dyrlegen Johannes og oppdager langsomt et liv utenfor gården. Hun møter også Mike, en ung mann som synger i kirkekoret og som viser interessere for henne. Kris blir stilt overfor et vanskelig dilemma. Skal hun bli på gården eller følge drømmen?

110 minutter // Dansk tale, norske tekster // Regi: Frelle Petersen // Manus: Frelle Petersen // Med: Jette Søndergaard, Peter H. Tygesen, Ole Caspersen, Tue Frisk Petersen

Om Oslo Pix og Klubb Pix 

Klubb Pix er faste filmvisninger på Saga kino i regi av filmfestivalen Oslo Pix. Vi er festivalen som gir Oslofolk – og alle andre som vil – en skikkelig filmfest med det beste innen amerikansk og europeisk film. Årets festivaldatoer er 1.– 7. juni.  Ta med venner og familie til festivalgata mellom NFkino Saga og NFkino Klingenberg, samt VEGA SCENE, for å oppleve brilliante filmer, samtaler, konserter og andre opplevelser!

Følg årets festivalevent her