Om Oslo Pix

Festivalsommeren starter 3.–9. juni 2019 med tredje utgave av Oslo Pix. Da ruller vi den røde løperen ut mellom Saga og Klingenberg, og slår dørene opp på nye Vega Scene, til en uke med film, festivalstemning, opplevelser og oppdagelser. 

Oslo Pix er en publikumsfestival for hele byen som kombinerer film og fest på en ny måte. Vi gir deg det beste fra verdensfilmen akkurat nå: fra de største Hollywood-produksjonene til den minste indie-filmen, fra eksperimentelle filmer som sprenger alle grenser til filmperler du har med deg lenge etter du forlater kinosalen. Det blir eksklusive førpremierer på kommende kinofilm og gjensyn med klassikere fra filmhistorien.

I vår utendørs festivalgate mellom Saga og Klingenberg kan du spise og drikke, treffe nye og gamle venner, slappe av og la deg underholde mellom visningene. Her finner du telt med servering, storskjerm med gratis utekino og scene med samtaler og musikk.

Første utgave gikk av stabelen på Klingenberg og Saga kinoer, 8.-13. juni 2017 og hadde i alt 12 000 besøkende. Andre utgaven av festivalen hadde en økning til 17 000 besøkende, og tredje utgaven av festivalen som ble arrangert 3.-9.juni 2019 hadde i alt 24 000 besøkende. Fjerde utgave av Oslo Pix går av stabelen 1.-7. juni 2020. 

Oslo Pix arrangeres av Stiftelsen Festivalkontoret. Les mer her.

Velkommen til Oslo Pix!