close

Førpremiere på Holiday

Dette er ingen aprilspøk: Holiday er en av årets beste og mest omdiskuterte nordiske filmer – og du kan se den på Klubb Pix mandag 1. april.

Av 11. mar 2019

Alt er vakkert på overflaten i Holiday: Kritthvite strender, asurblått hav, blendende solskinn og slanke, solbrune kropper. Hit til den tyrkiske solkysten kommer danske Sascha for å feriere i villaen til sin kriminelle kjæreste Michael. Hun tar villig del i luksuslivet, med shopping, bobler i glasset og kokain i nesa. Men i Saschas nye «familie» er det Michael som bestemmer reglene. Da Sascha en dag lar seg sjarmere av en annen feriegjest, og får sjansen til å stikke av, oppdager hun at det kanskje allerede er for seint.

Svenske Isabell Eklöf har høstet priser og godord over hele verden for Holiday. Ved å gjøre «trofé»-kjæresten Sascha til hovedperson, og se verden på hennes premisser, snur hun opp-ned på den klassiske fortellingen om voldelige og hensynsløse gangstere vi har sett så ofte før. Resultatet er en film som både er vakker og brutal (husk 18 års grense!), og som du garantert vil ha behov for å snakke om lenge etter visningen.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å se filmen før alle andre. Velkommen til førpremiere!

Filmen har ordinær premiere 12. april og er distribuert av Mer Film.

Klubb Pix er faste filmvisninger på Saga kino i regi av filmfestivalen Oslo Pix. Vi er festivalen som gir Oslofolk – og alle andre som vil – en skikkelig filmfest med det beste innen amerikansk og europeisk film. Årets festivaldatoer er 3.– 9. juni.

PRAKTISK INFO
Maks 174 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag. Ingen reservasjoner. Maks 1 billetter pr. pers.

Gratis inngang
Aldersgrense: 18 år